Doriti un sistem flexibil de incalzire a suprafetelor? Apelati la profesionisti!

Indiferent de tipul de locatie in care se efectueaza instalarea unui sistem de incalzire, oferta de produse REHAU de la Pro Instal Grup este suficient de cuprinzatoare.

Aceste sisteme de incalzire pot sa fie utilizate in mai multe tipuri de utilizari: constructie veche, constructie noua si chiar utilizare speciala.

Materialul de construcite cel mai folositor pentru constructia dumneavoastra este recomandat in functie de locatia in care se face instalarea sistemului de incalzire REHAU.

In cazul renovarii unei locuinte

Daca v-ati hotarat sa va renovati locuinta, alegerea unui sistem de incalzire a suprafetelor de la REHAU este cea mai buna varianta posibila. In functie de tipul de renovare, Pro Instal Grup va ofera sistemul adecvat fiecarei variante de incalzire: prin pardoseala, prin perete sau prin tavan.

Asigurati-va de avantajul oferit de un sistem de incalzire modern, rapid si sigur prin alegerea unei echipe de profesionisti care va confera garantia unei lucrari de calitate.

In cazul locuintelor noi

Daca doriti instalarea unui sistem de incalzire intr-o locuinta noua, cu siguranta veti beneficia de avantajul celei mai mari posibilitati de modelare, in comparatie cu alte tipuri de locuinte.

Stabilirea sistemului REHAU dorit pentru incalzirea incaperilor individuale se poate face inca din stadiul de proiect.

Se poate opta pentru incalzire in pardoseala in baie si combinarea unei incalziri de perete si tavan in zona de intrare si combinarea unei incalziri in pardoseala si in perete in sufragerie. Aceste variante sunt disponibile fara niciun fel de probleme pentru siguranta si confortul termic al locuintei dumneavoastra.

Cazul utilizarilor speciale

Flexibilitatea unui sistem de incalzire oferit de REHAU prin partenerul sau Pro Instal Grup este foarte apreciat in cazul utilizarii lui in cazuri mai speciale.

Exista diverse situatii de reabilitare ce ofera variante limitate de instalare a sistemelor de incalzire.

Puteti merge pe varianta folosirii unui sistem de incalzire in perete pentru a economisi spatiul pretios.

Econimisiti apeland la profesionisti in acest domeniu al incalzirii. Faceti asta printr-un apel la telefon.

Ne puteti lasa un mesaj pe pagina de Contact. Va asteptam si la sediul nostru din Bucuresti.

Articole asemănătoare


Întrebări frecvente

Mai jos prezentăm cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul anilor din partea beneficiarilor, partenerilor și colaboratorilor. […]

Avantajele încălzirii în pardoseală.

Tema de astăzi. Avantajele încălzirii în pardoseală. Activăm în acest domeniu de 24 de ani. În tot acest timp, primim […]

AMBER GARDENS – eficiența energetică

AMBER GARDENS – eficiența energetică Pro Instal Grup prezintă cu bucurie și mândrie unul dintre proiectele rezidențiale de top în […]

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale – cele mai bune soluții de la REHAU Numărul spațiilor industriale a crescut constant în […]

WhatsApp