Doriti un sistem flexibil de incalzire a suprafetelor? Apelati la profesionisti!

Indiferent de tipul de locatie in care se efectueaza instalarea unui sistem de incalzire, oferta de produse REHAU de la Pro Instal Grup este suficient de cuprinzatoare.

Aceste sisteme de incalzire pot sa fie utilizate in mai multe tipuri de utilizari: constructie veche, constructie noua si chiar utilizare speciala.

Materialul de construcite cel mai folositor pentru constructia dumneavoastra este recomandat in functie de locatia in care se face instalarea sistemului de incalzire REHAU.

In cazul renovarii unei locuinte

Daca v-ati hotarat sa va renovati locuinta, alegerea unui sistem de incalzire a suprafetelor de la REHAU este cea mai buna varianta posibila. In functie de tipul de renovare, Pro Instal Grup va ofera sistemul adecvat fiecarei variante de incalzire: prin pardoseala, prin perete sau prin tavan.

Asigurati-va de avantajul oferit de un sistem de incalzire modern, rapid si sigur prin alegerea unei echipe de profesionisti care va confera garantia unei lucrari de calitate.

In cazul locuintelor noi

Daca doriti instalarea unui sistem de incalzire intr-o locuinta noua, cu siguranta veti beneficia de avantajul celei mai mari posibilitati de modelare, in comparatie cu alte tipuri de locuinte.

Stabilirea sistemului REHAU dorit pentru incalzirea incaperilor individuale se poate face inca din stadiul de proiect.

Se poate opta pentru incalzire in pardoseala in baie si combinarea unei incalziri de perete si tavan in zona de intrare si combinarea unei incalziri in pardoseala si in perete in sufragerie. Aceste variante sunt disponibile fara niciun fel de probleme pentru siguranta si confortul termic al locuintei dumneavoastra.

Cazul utilizarilor speciale

Flexibilitatea unui sistem de incalzire oferit de REHAU prin partenerul sau Pro Instal Grup este foarte apreciat in cazul utilizarii lui in cazuri mai speciale.

Exista diverse situatii de reabilitare ce ofera variante limitate de instalare a sistemelor de incalzire.

Puteti merge pe varianta folosirii unui sistem de incalzire in perete pentru a economisi spatiul pretios.

Econimisiti apeland la profesionisti in acest domeniu al incalzirii. Faceti asta printr-un apel la telefon.

Ne puteti lasa un mesaj pe pagina de Contact. Va asteptam si la sediul nostru din Bucuresti.

Articole asemănătoare


Apă potabilă de cea mai înaltă calitate – cele mai bune soluții pentru tine de la REHAU

Apă potabilă de cea mai înaltă calitate – cele mai bune soluții pentru tine de la REHAU Apa întreține viața, […]

Încălzire în pardoseală sau calorifere? Investiție și amortizare, studiu comparativ.

Încălzire în pardoseală sau calorifere? Investiție și amortizare, studiu comparativ. Cum alegi între încălzirea în pardoseală si calorifere din punctul […]

Sistemul de încălzire în pardoseală de la REHAU

Sistemul de încălzire în pardoseală de la REHAU Îți dorești o distribuție uniformă a temperaturii în toată locuința, fără efect […]

5 Intrebari despre Incalzirea prin Pardoseala. Aflati raspunsurile!

5 Intrebari despre Incalzirea prin Pardoseala. Aflati raspunsurile! Atunci cand dorim sa avem parte de o atmosfera cat mai placuta […]