5 Intrebari despre Incalzirea prin Pardoseala. Aflati raspunsurile!

Atunci cand dorim sa avem parte de o atmosfera cat mai placuta in locuinta noastra ne interesam din timp de cat mai multe aspecte legate de modul in care putem face asta. Exista insa si informatii la care nu avem acces de la bun inceput si din cazuza asta ajungem sa platim scump lipsa de informare.

Pentru a avea parte de o experienta cat mai placuta in folosirea unui sistem de incalzire prin pardoseala este indicat sa ne informam si cu privire la aspectele mai putin cunoscute ale acestui tip de sistem de incalzire a incaperilor.

In continuare vom raspunde la 5 Intrebari despre Incalzirea prin pardoseala:

1. Care sunt tipurile de instalari existente?
 • Sunt disponibile mai multe moduri in care poate sa fie montat un sistem de incalzire REHAU. Exista modul clasic de incalzire, prin pardoseala, prin instalatie pe perete sau prin sistemul de instalatie din tavan.
 • Orice tip de sistem de incalzire alegeti, puteti folosi si sisteme speciale pentru o renovare, pentru o constructie noua, pentru o constructie uscata sau pentru una umeda. Astfel sistemele de incalzire puse la dispozitie de REHAU prin partenerul sau Pro Instal Grup se potrivesc cerintelor pe care le aveti.
2. Cum se poate regla temperatura in mod individual in fiecare camera?
 • Modul in care se poate regla temperatura in mod individual in fiecare camera este foarte simplu.
 • Folosind Noul Regulator de camera Nea, produs de REAHU, este posibil sa setati temperatura in mod individual pentru fiecare camera.
 • Cu un mod de utilizare foarte intuitiv si cu o manevrare foarte usoara, Termostatul de camera Nea este cea mai buna alegere pentru controlul individual al temperaturii.
 • Termostatul Nea a fost premiat pentru design-ul special prin premiul „reddot Design Award”
3. Incalzirile de suprafete necesita o temperatura ridicata a apei?
 • Unul dintre beneficiile alegerii unui sistem de incalzire a suprafetelor de la REHAU este acela ca incalzirile de suprafete nu necesita o temperatura ridicata a apei
 • In cazul folosirii unui sistem de incalzire cu radiatoare este necesar ca temperatura apei sa fie foarte ridicata la aproximativ 70° Celsius, dar in cazul utilizarii incalzirii suprafetelor cu sisteme REHAU este necesara o temperatura de aproximativ 35° Celsius.
 • Folosind acest mod de incalzire prin care temperaturile necesare sunt moderate, sistemul de incalzire poate sa fie combinat foarte bine cu utilizarea unui generator de caldura regenerabil
4. Care sunt tipurile de tevi utilizate la realizarea unui sistemd e incalzire a suprafetelor de la REHAU?
 • Pro Instal Grup foloseste tevile RAUTHERM S. materialul din care este confectionata teava REHAU de tip PE-Xa fiind unul de inalta performanta si asigura rezistenta la presiune si etansare la oxigen. Mai mult, pentru a reusi garantarea unui sistem sigur, se foloseste un manson alunecator, element important al tehnologiei de conectare.
5. La cine sa apelati daca doriti un sistem de incalzire a suprafetelor de la REHAU?
 • Compania REHAU este intr-o foarte buna colaborare cu Pro Instal Grup si ne recomanda pentru serviciile de instalatii de incalzire prin pardoseala.
 • Strategia de a folosi experienta si calificarea in domeniul instalatiilor pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri, impreuna cu decizia ferma de a propune numai solutii de inalta calitate, ne-au asigurat diferentierea fata de ceilalti furnizori din domeniu.
  REHAU ne-a incredintat eficientizarea sistemului energetic prin montarea de pompe de caldura la sediul din Pipera Tunari .

Econimisiti apeland la profesionisti in acest domeniu al incalzirii. Faceti asta printr-un apel la telefon.

Ne puteti lasa un mesaj pe pagina de Contact. Va asteptam si la sediul nostru din Bucuresti.

Articole asemănătoare


Întrebări frecvente

Mai jos prezentăm cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul anilor din partea beneficiarilor, partenerilor și colaboratorilor. […]

Avantajele încălzirii în pardoseală.

Tema de astăzi. Avantajele încălzirii în pardoseală. Activăm în acest domeniu de 24 de ani. În tot acest timp, primim […]

AMBER GARDENS – eficiența energetică

AMBER GARDENS – eficiența energetică Pro Instal Grup prezintă cu bucurie și mândrie unul dintre proiectele rezidențiale de top în […]

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale – cele mai bune soluții de la REHAU Numărul spațiilor industriale a crescut constant în […]

WhatsApp