De ce sa alegeti Pro Instal Grup pentru incalzirea in pardoseala?

Daca doriti sa aveti parte de caldura si mult confort in fiecare incapere din locuinta dvs., sunteti in locul potrivit.

Un sistem de incalzire modern trebuie sa poata oferi caldura fara costuri suplimentare.

REHAU va pune la dispozitie, prin partenerul sau Pro Instal Grup, o gama de sisteme de incalzire prin pardoseala ce pot sa fie personalizate la cererea clientului.

Incalzirea prin pardoseala functioneaza pe baza unui principiu simplu: suprafata mare pentru caldura placuta si eficienta energetica.

Aflati in continuarea articolului motivele pentru care sa alegeti produsele REHAU oferite de firma Pro Instal Grup. Mariti confortul si in acelasi timp reusiti sa economisiti energie valoroasa prin incalzirea suprafetelor cu produsele REHAU.

Profitati de avantajele oferite

Firma noastra va ofera solutiile cele mai bune pentru domeniile de instalatii sanitare si de incalzire a suprafetelor. Aflati noutati din domeniu si adunati informatii esentiale pentru a beneficia de un sistem de incalzire cu un confort termic sporit.

Incalziti locuinta in cel mai eficient mod posibil

In comparatie cu radiatoarele traditionale, sau calorifere cum sunt numite uzual, un sistem de incalzire de suprafata confera o distribuire in mod uniform a caldurii, temperatura de 20 de grade celsius este suficienta, astfel se atinge un confort termic placut.

Datorita unei diferente de doar 2 grade celsius se pot economisi pana la 20% din costurile necesare incalzirii.

Este importanta evitarea punctelor slabe de energie prin incalzirea suprafetelor.

Tot acelasi principiu prin care se asigura o caldura placuta la utilizarea unui sistem de incalzire in pardoseala previne fenomenul de formare a petelor reci, atat de daunator din cauza posibilitatii formarii mucegaiului.  Printr-o incalzire in mod constant, se ajunge la evitarea mucegaiului pentru cladiri si oameni.

Aerul linistit

Aerul se va linisti si se va reduce proportia de praf si acarieni de praf in aerul din incapere prin distributia uniforma a caldurii datorata incalzirii suprafetelor. Imediat apar noi optiuni de amenajare a incaperii si creste de senzatia de ordine.

Incalzirea este invizibila

Caracterul discret al sistemelor de incalzire de suprafete este dat de faptul ca sistemul de incalzire este ascuns in pardoseala.

Beneficiati de caldura cu apa rece

In cazul suprafetelor mai mari, cantitatea de apa calda necesara pentru sistemul de incalzire este mai redusa in comparatie cu alte sisteme de incalzire.

Pentru un sistem de incalzire a suprafetelor este suficienta temperatura de 35 de grade celsius si, in plus, se produce o temperatura mult mai confortabila decat in cazul utilizarii unui sistem de incalzire cu radiatoare.

Daca alegeti sa folositi un sistem de incalzire in pardoseala, va veti bucura de o incalzire ce asigura confort, este buna pentru a va mentine sanatatea si de asemenea veti proteja structura locuintei. In plus, economisiti pana la 20 la suta cu costurile de incalzire din cauza utilizarii unei temperaturi mai scazute a apei necesare.

Econimisiti apeland la profesionisti in acest domeniu al incalzirii. Faceti asta printr-un apel la telefon.

Ne puteti lasa un mesaj pe pagina de Contact. Va asteptam si la sediul nostru din Bucuresti.

Articole asemănătoare


Întrebări frecvente

Mai jos prezentăm cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul anilor din partea beneficiarilor, partenerilor și colaboratorilor. […]

Avantajele încălzirii în pardoseală.

Tema de astăzi. Avantajele încălzirii în pardoseală. Activăm în acest domeniu de 24 de ani. În tot acest timp, primim […]

AMBER GARDENS – eficiența energetică

AMBER GARDENS – eficiența energetică Pro Instal Grup prezintă cu bucurie și mândrie unul dintre proiectele rezidențiale de top în […]

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale – cele mai bune soluții de la REHAU Numărul spațiilor industriale a crescut constant în […]

WhatsApp