De ce este recomandata incalzirea in pardoseala REHAU?

Acum puteti sa alegeti personal confortul termic din locuinta dumneavoastra!

Sistemele de incalzire a suprafetelor de la REHAU regleaza individual temperatura camerei iar asta se traduce prin-o reducere a spatiului folosit si printr-o eficienta energetica mai mare.

In timp ce suprafata pardoselei este incalzita, caldura este evacuata uniform in camera, iar confortul oferit de acest sistem este unul superior.

Sistemele de incalzire a suprafetelor sunt compuse in principal din: distribuitoarele circuitelor de încălzire, regulatoarele de cameră și conductele de înaltă calitate. Acestea reprezinta componentele unui sistem modern de incalzire.

Distribuitorul circuitelor de căldură REHAU

Caldura necesara pentru incalzirea suprafetelor cu sisteme Rehau este furnizata de sisteme de incalzire moderne in loc sa fie folosita o soba deschisa.

Distribuitorul de incalzire centrala primeste apa care curge spre el deja preincalzita. El reprezinta o componenta de distribuire a caldurii pozitionat intr-un loc discret, pe perete sau intr-un dulap mic si mascat in incapere.

Mai departe apa este distrubuita inspre celelalte componente ale sistemului de incalzire in functie de cum este necesar.

Regulatorul de cameră NEA

Folosind acesta componenta a sistemului de incalzire de la REHAU, dumneavoastra puteti seta in mod individual temperatura pe care o doriti in toate camerele.

Acest regulator de camera model NEA are un design placut si este usor de manuit. Cu acesta puteti controla distribuitorul circuitelor de incalzire si astfel aveti control asupra cantitatii de apa necesara pentru a curge prin conductele montate. regulatorul REHAU model NEA este compatibil cu toate tipurile de incalzire a suprafetelor.

Conducta RAUTHERM S

Conductele REHAU sunt realizate din materiale etanse de inalta calitate. Prin aceste conducte curge apa calda care si astfel se incalzeste suprafata in care sunt instalate conductele REHAU.

Alegand sistemele REHAU veti beneficia de rezultatul dorit: Caldura placuta dar cu un consum de energie care este mai redus in comparatie cu sistemele de incalzire conventionale.

Alegand sa instalati un sistem de incalzire in pardoseala REHAU veti beneficia de un confort termic sporit nu doar prin incalzirea pardoselei ci si prin incalzirea aerului. Principiul ridicarii aerului cald deasupra aerului rece dintr-o incapere face din varianta incalzirii prin pardoseala cea mai eficienta metoda de a aduce caldura in locuinta dumneavoastra.

Profesionalismul si experienta foarte bogata oferita pozitioneaza compania REHAU in topul alegerilor clientilor acestor tipuri de sisteme de incalzire a locuintelor.

Va invitam sa apelati la profesionisti in acest domeniu al incalzirii si puteti sa faceti asta printr-un apel la telefon sau prin-un email.

Ne puteti lasa un mesaj si pe pagina de Contact. Va asteptam si la sediul nostru din Bucuresti.

Articole asemănătoare


Întrebări frecvente

Mai jos prezentăm cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul anilor din partea beneficiarilor, partenerilor și colaboratorilor. […]

Avantajele încălzirii în pardoseală.

Tema de astăzi. Avantajele încălzirii în pardoseală. Activăm în acest domeniu de 24 de ani. În tot acest timp, primim […]

AMBER GARDENS – eficiența energetică

AMBER GARDENS – eficiența energetică Pro Instal Grup prezintă cu bucurie și mândrie unul dintre proiectele rezidențiale de top în […]

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale – cele mai bune soluții de la REHAU Numărul spațiilor industriale a crescut constant în […]

WhatsApp