Afla Avantajele Tevilor si Sistemelelor de Imbinare Rehau

Pentru a realiza o lucrare de incalzire in pardoseala de succes ai nevoie de materiale si produse de cea mai buna calitate de pe piata.

Made in Germany

Expresia “Made in Germany” are in spate o multime de exemple de calitate garantata care te asigura ca ceea ce ai folosit iti va oferi linistitea si confortul pe care ti-l doresti.

Folosind teava RAUTHERM S de la rehau impreuna cu tehnologia imbinarii cu manson alunecator vei beneficia de cea mai buna alegere pentru sistemul tau de incalzire.

Flexibilitate

Tevile RAUTHERM S sunt flexibile. Ele sunt adaptate conditiilor de pe santier. Un alt motiv pentru alegerea tevilor Rehau este faptul ca sunt etanse la oxigen.

Tevile beneficiaza de o tehnologie de imbinare care le ofera durabilitate, ele fiind etanse si fara O-Ring, cu manson alunecator, asigurand astfel o imbinare rapida si simpla.

Componentele centrale ale unui sistem de incalzire REHAU, teava RAUTHERM impreuna cu tehnica de imbinare cu manson, asigura realizarea unei lucrari de calitate pentru locuinta dumneavoastra.

Caracteristicile tevii RAUTHERM S:

 • Sunt realizate din polietilenă reticulată peroxidic (PE-Xa)
 • Procesul de realizare resprecta standardul DIN 16892
 • Tevile sunt supuse in permanenta unor controale de calitate externe si interne
 • Sunt inregistrate in Certificatul de Conformitate DIN CERTCO nr. de înregistrare 3V226 PE-Xa precum şi 3V227 PE-Xa) conform DIN 4726 / DIN EN ISO 15875
 • Au o etanseitate confroma cu Certificatul de Conformitate DIN 4726

Caracteristicile tehnicii de imbinare cu manson alunecator REHAU:

 • Asigura o etanseitate de durata
 • Asigura o imbinare fara O-ring

Avantajele tevii RAUTHERM S:

 • REHAU are o experienta de peste 25 de ani in productia de teava RAUTHERM S
  Tevile prezinta un grad inalt de rezistenta la spargere si rezilienta in comparatie cu alte tevi de la alti producatori
 • Tevile prezinta un grad inalt de flexibilitate chiar si la temperaturi exterioare mici, unele dintre cele mai grele conditii de pe santier

Variantele in care Teava RAUTHERM S si sistemul de imbinari sunt disponibile:

 • Tevile RAUTHERM S sunt disponibile cu un diametru exterior de la 10,1mm pana la 32 mm.
 • REHAU ofera un program complex de fitinguri ce cuprinde printre altele imbinari, coturi si teuri si treceri filetate cu diverse evacuari.

Componentele gamei de produse REHAU

Pe langa tevile RAUTHERM S si sistemul de imbinari, REHAU va mai pune la dispozitie si urmatoarele componente ale unui sistem de incalzire in pardoseala:
 • Sisteme de pozare pentru sape
 • Tehnica de distributie si reglare
 • Accesorii de sistem precum benzi izolante perimetrale, pompe de actionare hidraulica

Va invitam sa apelati la profesionisti in acest domeniu al incalzirii si puteti sa faceti asta printr-un apel la telefon sau prin-un email.

Ne puteti lasa un mesaj si pe pagina de Contact. Va asteptam si la sediul nostru din Bucuresti.

Articole asemănătoare


Întrebări frecvente

Mai jos prezentăm cele mai frecvente întrebări pe care le-am primit de-a lungul anilor din partea beneficiarilor, partenerilor și colaboratorilor. […]

Avantajele încălzirii în pardoseală.

Tema de astăzi. Avantajele încălzirii în pardoseală. Activăm în acest domeniu de 24 de ani. În tot acest timp, primim […]

AMBER GARDENS – eficiența energetică

AMBER GARDENS – eficiența energetică Pro Instal Grup prezintă cu bucurie și mândrie unul dintre proiectele rezidențiale de top în […]

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale

Încălzirea și răcirea spațiilor industriale – cele mai bune soluții de la REHAU Numărul spațiilor industriale a crescut constant în […]

WhatsApp